BEL VOOR LAAGSTE PRIJS

RENY QUARUBA L

Artikel 1 van 5 Volgende
€ 1.245,00 (inclusief btw)
Voorraad 1 stuk

Reny Quaruba tuinkachel in L, XL of XXL

De Reny Quaruba is een terraskachel die de warmte en sfeer van een kampvuur creëert, gecombineerd met de voordelen van een gesloten verbranding. Dit verbrandingssysteem zorgt voor lagere emissiewaarden en een hoger rendement. Zo kunt u met de Quaruba een vuurtje stoken zonder dat uw omgeving er last van heeft.

Deze tuinkachel wordt standaard geleverd inclusief rookkanaal en regelklep. De deursluiting is weggewerkt tussen het deurpaneel en de rechterpoot. De uitvoering met een vloerplateau (optie) met vier wieltjes (onzichtbaar) is eenvoudig verplaatsbaar. Het plateau kan daarnaast ook gebruikt worden als opslag voor de eerste voorraad stookhout Tegen een meerprijs kan de kachel ook in de kleur zwart 916 geleverd worden. Deze hittebestendige lak is niet corrosiewerend. Verkrijgbaar in de maten L, XL en XXL met of zonder verrijdbaar plateau.

Robuuste constructie

De Quaruba is opgebouwd uit Cor-Ten staal. Het Cor-Ten staal zorgt voor een bijzonder, uniek, warm en continu veranderend effect op deze tuinhaard. In een afwisselend droge en natte omgeving vormt zich in de loop van de tijd de zogenaamde ‘Patina laag’, een dichte oppervlaktelaag met een opvallend fraai roestbruin uiterlijk. Hierdoor is Cor-Ten staal zonder verdere corrosiebescherming buiten te gebruiken.

Schoon Glas Injectie systeem (SGI-systeem)

Dit schoon glas stysteem werd door RENY als eerste fabrikant geïntroduceerd. De tuinkachel is zo ontworpen dat er een luchtstroom vlak langs de ruit wordt gecreëerd. Zo ontstaat daar een optimale verbranding, waardoor de ruit niet beroet maar uitzonderlijk schoon blijft en u kunt blijven genieten van het sfeervolle vlammenspel.

Nederlands topkwaliteit

Reny tuinkachels worden vervaardigt door een team van vakmensen met passie voor het ambacht. Dit garandeert u een 100% kwaliteitsproduct. RENY geeft daarom twee jaar garantie op deze exclusieve tuinkachel.

De Quaruba L, XL en XXL worden standaard geleverd met 2 x 1 meter dikwandige kachelpijp (waarvan 1 pijp voorzien van regeklep) + regenkap.

Overig aansluitmateriaal zoal extra pijp, bocht, muurbeugel in standaard kleur of zwart op aanvraag.

LET OP: DEZE PRIJS IS EEN VANAF PRIJS, BEL VOOR DE PRIJS VAN UW GEWENSTE CONFIGURATIE!

© 2019 - 2022 Kachelschuur kachels en haarden de goedkoopste van België en Nederland | sitemap | rss