HARRIE LEENDERS FUGA EI

Vorige Artikel 5 van 15 Volgende
€ 5.600,00 € 5.600,00 (inclusief btw)
Voorraad 1 stuk

De Leenders Fuga is niet zomaar een houtkachel, het is een meubelstuk die mede het karakter van je woonruimte bepaalt. Vanuit elke hoek in de kamer kan je genieten van het enorme vuur van de Leenders Fuga. Het enige wat je hiervoor hoeft te doen is de houtkachel simpelweg in de juiste richting te draaien. Naast het elegante uiterlijk bevat de Leenders Fuga ook de juiste technieken voor een optimale verbranding.

 

De Leenders Fuga is uitgerust met een branderkamer waar Leenders al sinds 1992 mee werkt. Al die jaren is Leenders blijven sleutelen aan deze branderkamer, waardoor de techniek eenvoudiger is geworden. Wil je langer genieten van de warmte? Met de PLUS stenenset blijft de warmte van de extra lang hangen. De stenen slaan de warmte van de houtkachel op en geven deze nog uren rustig af aan de woonruimte.

De Leenders Fuga is draaibaar en hierdoor kan je vanuit elke hoek in de woonruimte genieten van het vuurbeeld. Zelfs met een achterafvoer is de Leenders Fuga nog draaibaar, 30° naar links en 30° naar rechts.

De mantel van de Leenders Fuga is verkrijgbaar in zes verschillende uitvoeringen: zwart, antraciet, grijs, nikkel, wit en geschuurd RVS. Zo is er voor ieder wat wils.

Wanneer de Leenders Fuga direct is voorzien van verse lucht is een verlaging van de voet niet mogelijk. De luchtinlaat blijft op dezelfde positie bij een verhoogde voet, er is geen ruimte in de voet voor een flex.

Specificaties
– Vermogen: 4 – 12 kW
– Navul hoeveelheid per uur: 1 – 3 kg
– Gewicht: 180 kg
– Rendement: 80.1%
– Energieklasse: A+
– CO: 0.05%
– Kleuren mantel: zwart, grijs, antraciet, wit, nickel of geschuurd RVS
– Kleur voet en bovenplaat: antraciet
– Diameter afvoer: 180/200 mm
– Draaibaar bovenafvoer: 2×30 gr, 2×60 gr, 360 gr
– Draaibaar achterafvoer: 2×30 gr

© 2019 - 2021 Kachelschuur kachels en haarden de goedkoopste van België en Nederland | sitemap | rss